Magyar Termék logo HACCP logo HU 607 EK logo

Kecskeméti László - Gorzsai Húsüzem

Erdélyi szalonnaFüstölt császárszalonnaSonkaFüstölt hátsó csülökFüstölt angolszalonnaFüstölt kötözött sonkaFüstölt első sonka

Az élelmiszer előállítás bizalmi kérdés. A füstölt termék, mint hagyományos magyar termék olyan érték melyet védelmeznünk, óvnunk kell, hogy megmaradhasson az utókornak és napjainkban is élvezhessük elődeink tudományát, szokásait, ápolhassuk azok fennmaradását.

ÍGY ŐRIZHETJÜK MEG AZ ASZTAL ÖRÖMÉT...

A Gorzsai Húsüzem helyi tenyésztőktől magyar sertésekből és alapanyagokból, mesterséges anyagok hozzáadása nélkül, a termékhez méltó, tradicionális és bevált gyártási eljárással készíti termékeit.